11 March 2013

Instagram vol 1 ja nädalavahetus

Kuna mul praegu uusi pilte pole ja ilmselt lähiajal ei tule ka, siis panen teile siia oma tavapärase jutu juurde mõned pildid instagramist. Mõndasi pilte olete kindlasti juba näinud aga kuna jään endale kindlaks, et ilma piltideta postitust ei tule siis saate praegu need.

laupäev, 9 märts- jäin reedel Hanna juurde ööseks, ning seega ärkasin oma teises kodus. Ehk isegi kolmandas kodus. Siiski, kuna Eva vanematel oli plaanis Andorrasse jälle minna, ning autos oli täpselt kohti üle, siis jooksin enda koju, tunni ajaga kiire pesu ja sättisin end valmis ja kella kolmeks oling juba Hanna juures tagasi.
Ja oh imet, seekord ei pidanudki veel oma tund-kaks ootama, ennem kui liikuma hakkasime vaid kõigest 15 min. Tunnikene autos loksumist ja siis olimegi juba andorras. Plaanisime ainult shopata j
a 2h läks imekiirelt ja jõudsime vist alla 10 poe külastada.
Kella kaheksaks olime Bagas tagasi ja kella üheksaks olime juba 'hoiupõrsa' linnas Carla üllatussünnipäeval. Jaa kui keegi Kuressaares olijatest veel mäletab Sergeid ja Lluis'i kes käisid kaks aastat tagasi Eestis, siis Carla on Lluisi tüdruk. Just saying...


Aga.. mul on teile üks palve veel, võikside kaasa aitada mu uurimustööle ja selleks oleks vaja ainult üks küsimustik ära täita. SIIT!!!!!!!!(klikkige peale)



No comments:

Post a Comment