19 February 2013

Barcelona, 2 päev

Pühapäev, 17 veebruar- põhimõtteliselt terve päeva veetsime me mereääres rannas. Küll läks jalutamisele juba oma kaks kolm tundi. Unustasime kella täiesti ära ning nii nautisime.
Kõik oli täpselt nagu filmides näiteks neid suuri ameerika randu nähtud. Kõige enam meeldisid mulle vist need palmipuud ka, sest need andsid tõsiselt sellise rannas oleku tunde. Üleüldse oli hea meel merd üle pika aja näha. Merelõhn oli niii hea, et unustasin selle siin mägedevahel juba ära. Leidsin ka ühe murulapi ja muidugi pidin ma seal peal paar sammu ka tegema. 

Ilm oli muidu üpris tuuline. Isegi Alba mainis, et selliseid kehvu  ilmu pole Barcelonas nii ammu olnud. Aga siis kui meie tulime, siis just tulid need kehvemad ilmad. Ehk siis vihma hakkas ka vahepeal sadama aga see oli ainult korraks. 
Hiljem otsisime endale söögikoha ja valisime välja kõige odavama koha seal kallist kohtade keske. Ehk siis jäi lihtne kiirtoidu söögikoht. Istusime ja jutustasime mitu tundi ning siis veeres kell õhtusse, ning meil oli aeg rongi peale minna ja koju tulla.
Aga naututige pilte, sest need on tõesti imelised!! See koht oli üldse nii ilus ja igatsen Barcelonat juba nii palju. Kohe kui sinna jõudsin, oli selline tunne, et nagu oleks seal varem käinud ja kõik oli nii kodune! Kindlasti lähen sinna tagasi. Ehk isegi järgmine suvi võiks nädalaks minna, sest elamis koht on nagu olemas!?
Elame näeme :)



selle hiigelsuure kala taga olev hotell on Barcelona kõige kallim hotell. I can see why. Vaade on lihtsat imeline!

muru peal oli korra nii mõnus käia üle pikaaja!!!




















No comments:

Post a Comment