27 February 2013

Jalutuskäik

Ma olen nüüd viimane kord päris pikalt eemal olnud. Pühapäeva õhtul pakkisin kotid ning kolisin Hanna juurde. Esialgne plaan oli jääda ainult üheks ööks sinna, aga siis tuli ka teine öö ning kolmas veel. Ehk siis kolm ööd ja neli päeva. Kõige suuremaks põhjuseks oli ka see, et meil omal kodus läks küte katki ning terve korter oli külm kui alaska. Nüüdseks on see probleem ära parandatud ning täna tulin koju nüüd tagasi. Aeg liigub kiirelt ja iga päevaga jääb siinoleku aega aina vähemaks. 

Kolmapäev, 20 veebruar- oli üks hästi soe päev ning peale kooli otsustasime koos Hanna ja Jakoga jalutama minna. Jalutamine lõppes aga ronimisega, sest otsustasime mägedes natukene ringi tatsata. Vaade külale/linnale oli väga väga ilus. Ja mägedele on ka hoopis teitsugune vaade. Pildid on sellest korrast tehtud, sest midagi muud mul praegu kahjuks ei ole.
Peale pikk aega mäe otsas kivi peal istumis ja päikse käes soojenemist liikusime vanade tuttavat hobuste seltskonda.





























2 comments:

  1. Väga ilusad pildid! Kas sa kasutad nende töötlemiseks mingit filtrit?

    ReplyDelete
  2. aitäh! enamus pildid mis blogisse panen on jah töödeldud ning kasutan oma piltide töötlemiseks nii photoscpe kui ka pixlr.com enamjaolt midagi muud ei tee kui valgust natuke sätin, teravustan ja mõne filtri õrnalt peale lisan.

    ReplyDelete