05 February 2013

Week after week

Teisipäev, 29 jaanuar- midagi väga erilist meelde polegi jäänud, peale kooli tegime Anna ja teistga Nuria sünnipäeva jaoks videot, tund aega sellele ja siis olime juba Alba ja Oriol’i pool, nimelt on nad muide õde-vend. Kuna Jako oli pikka aega juba tahtnud juuksurisse minna, siis tegi Oriol pakkumise, et ta võib Jako juuksed ise maha ajada. Esmaspäeval käisime Anna pool Harry Potterit ka vaatamas, kiirelt käisime kommipoest läbi ja siis saigi filmiga alustada.

Kolmapäev, 30 jaanuar- Käisime ema, Anna ja Mariaga koos Bergas ja Manresas. Põhieesmärk oli sellel nädalavahetusel toimuvale karnevalile meiel kostüüm leida, mina sain oma kostüümi Bergast  ning Jako Manresast, küll näete kelleks me hakkame!







Reede, 1 veebruar- Peale kooli käisin koos Celia, ta poisi ja Ariadnaga  jõusaalis. Mulle sobib, saan nüüd koos Celia ja ta poisiga tasuta Bergasse ja ei pea bussiga käima! Nii hea oli trenni teha.
Koju jõudes oli pool tundid aega ja kuna Maria oli kutsutud Puigcerdàsse Iona sünnipäevale, ja ning meie Jakoga oleme nö sabarakud, siis otsustasime ka ennast kohale vedada. Tegelikult oli üpris tore, tasuta söök ja juttu ja nalja, kellegi uuega kahjuks tuttavaks ei saanudki, ehk oli probleem pikas lauas kus üks istus ühes otsas ja teine teises.





Laupäev, 2 veebruar- Ärkasin üpris keset päeva, vaatasin Grey Anatomiat nagu vabal ajal kombeks mul siin on. Hiljem liikusime poodi korra ja siis käisime Albal tema vanaisa poes talle seltsis. Jutustasime seal tund aega ja siis tulime koju sõime õhtusööki koos Annaga ja peale seda mängisime mängu. Ma küll ei tea kuidas seda kutsutakse aga põhimõte oli see, et igaüks kirjutab paberile ühe kuulsa inimese ja kleebib selle teisele otsa-ette ja too peab siis hakkama küsima jah/ei küsimusi, et välja selgitada kes ta on! Aeg läks kiirelt ja peagi olime juba tund aega mänginud!
Kaheteist ajal tulid järsku Arnau, Iris, Anna, Alba ja Jenni meie poole ja siis nad tegid meile pisikese üllatuskoogi, sest meil sai kohe-kohe siin Hispaanias üks kuu täis!
See oli tohutult armas ja võttis südame väga seest soojaks!!!! Aitäh teile! Maria kinkis mulle paki pringleseid ka, oooh happpy day!!




selline on vanaema korter, pühapäeviti käime seal söömas

Pühapäev, 3 veebruar- Peale lõunat läksime Arnauga jalutama ning hiljem lisandusid seltskonda ka Anna ja Alba. Leidsime kuskilt nurgatagant ka hobused ning enamus aja veetsimegi seal! Pikemat aega külme käes olles läksime niunou pubisse ja sõin mõnusalt magusat kuuma shokolaadi...

... praegu tuli ka selline magusa isu aga kell on väga palju ja mina pean homme veel kooli minema! Samas tahtsin postitust ka teile teha, sest pikk paus on olnud juba! olge tublid!






Mina, Anna, Maria, Arnau, Alba, Jako





No comments:

Post a Comment