22 July 2015

HEAD UUDISED

Tahan teid järjepidevalt millegiga kostitada ja oma tegemiste ja uudistega kursis hoida. Seega täna ärkasin toreda emaili peale mille sisuks oli järgmine: Hi,dear Your set has passed our audit, so we'd like to cooperate with you. Later my colleague will contact with you. So please be wait for the email. Nice day.

Wohoo... vist. Eks näis millisele saatanale ma oma sõrme seekord andsin. Ühesõnaga eile vaatasin veel teisi netipoode ja otsisin bloggersite programme. Nagu järgmine kuulus pood ole leidsin shein'i. Valik oli kusjuures minuarvates natu-tsipakene laiem kui romwel ja saatsin ja sinna maili ja noh. Nende vastus oli põhimõtteliselt copypaste romwe omadega. Jaa tee valik riietest vaatame palju klikke saad ja siis teeksime meelsast koostööd. Ok proovime. Siis oleks ju valik laiem ja noh rohkem stuffi. Kas siis tõsiselt kenasi leide või puhast rämpsu. 


Anyways, valisin kiirelt viie minutiga mingisugused kleidikesed välja mida kuskil kuurortis mõnus puhkuse ajal kanda oleks. Kui need normaalsed on ja läbi ei paista, samas pool läbipaistvad saaks rannas ideaalselt bikiinidele peale tõmmata. Aga mis siin ikka lobiseda, siin need on ja ma ise lippan nüüd tööle! Kuskilt peab see raha ju ikka tulema. Ega siis kõike elus tasuta ei saa.
Teie olge tublid ja hästi kaunist päeva ja salasoovide kordaminekuid. 

3 comments: