31 July 2012

dream your dreams with open eyes and make them come true

Yeeeeesh, ma elan veel. Niivõrd-kuivõrd. Tööga olen ühelepoole saanud ja nüüd täna saab palka ka. Keegi siin kunagi küsis mis tööd ma tegin. Well noh, minu töö on ja oli vist kõige ajuvabam ever. Töötasin Saare Püünises püüniste osakonnas, ja päev läbi kerisin, mõõtsin ja lõikasin ning pakkisin nööri. Tohutult palju erinevaid liike, ja olen nüüd vist nööri spetsialist.
Hommikul kella 7 alates kuni 2-3 välja. Töö iseenesest väga hull polnudki, kui välja arvate see et näpud lõhki ja jalgadel pisikesed põletushaavad. Kindlasti oli boonus see, et töökoht oli kodule lähedal, kõigest 5 minuti tee aga hommikul vara ärkamine. Ei, ei ja ei. Suvetööks sobiv kui never ever ei tahaks sellise tööga laulatatud olla.

Ja veeel, mis ma siis vahepeal teinud olen. Paraku, mitte midagi... Praegu on olnud selline nõme aeg kus kõik on ühel ja samal ajal kuskile reisile läinud ja ma siin üksinda kõngen. Täitsa jube on see, et selle suve jooksul pole kordagi veel saarelt välja saanud.
Aga kuna tööö on läbi, raha on ja plaane palju ja paar sõpra ka saares tagasi, siis läheb suve nautimiseks. Siiamaani on plaanitud Pärnusse shoppama minek või Tallinna ja kuskile randa tahaks telkima ka jõuda.
Paar tellimustööd peaks ka ära tegema lõpuks aga ma olen lihtsalt nii jubedalt laisk, et ise endale ka enam ei meeldi, mis on veider...

Pilt on üpris vana juba, siis kui õega metsas pildistamas käisime... veider välimus, i know :D

3 comments:

  1. saabastega palav ei olnud? :D ei tegelt ilus oled ja ootaks rohkem postitusi

    ReplyDelete
  2. ehhhh, kusjuures ei olnud :D
    Panin need mõttega, et kõrges rohus julgeksin vabalt käia ja ei peaks usse ja muid putukaid kartma :D

    ReplyDelete
  3. See outfit on nii mõnus, julge kombineerida valgetja pitsi musta ja jõuliste saabastega. Väga-väga mõnus ja kindlasti üks lemmikumaid outfitte midaq kunagi olen näinud :D
    PS! Vaatasin ka su õue fotosid mis ta sust tegi, väga mõnusad-ilusad-oma pärased.

    ReplyDelete