08 January 2013

Home is people. Not a place.

Tervitused siit 3000 km tagant. Nagu lubasin siis tegin palju palju pilte ja vist üldse kõige rohkem kogu blogipostituste aja jooksul. Kahe päeva jooksul midagi erilist juhtunud ei olegi. Täna käisin esimest korda koolis ja üldemotsoonid pole midagi väga värvikirevat. Kool näeb üpris välja nagu vangla ja need kes kurdavad, et saaremaa koolid on külmad pole sellist külma hoonet siin näinudki ennem. Passisin koolis terve päev jopega ja ikka oli külm. Tundide poolest pole ka midagi väga erilist. Kindlat klassi mul polegi ja käin nii Eva kui ka Maria tundides.
Olen koguaeg koos Hanna ja Jakoga mis on kindlasti ülitore, sest muidu ma lihtsalt sureks seal ära. Pole eriti lõbus olla kolm tundi järjest mingis tunnis kus sa mitte kui midagi aru ei saa. Aeg ainult venis ja venis aga siiski oli koolis parem olla kui kodus passida. Vähemalt kella poole kolmeni oli aeg sisustatud. Siis said tunnid läbi ja tulime koju lõunat sööma. Koolis siin sellist asja nagu sooja toitu ei saagi. Hommikul teeb ema sulle võileiva kaasa mille pooletunnise söögivahetunni ajal ära sööd. Ükspäev pildistan siia oma tunniplaani ka ülesse. Aga ilmselt paljud asjad veel muutuvad, kuna mõned praegused tunnid on päris mõttetud meiejaoks.
Peale kooli läksin jälle juba teit päeva Hanna juurde. Lebotasin kuus tundi seal ja siis tulin koju õhtust sööma. Kella viiest tehti poed ka uuesti lahti ja siis käisime linnapeal ka natukene ringi. Külastasime oma lemmikut poodi milleks on hiinlaste kilakola pood kus kõik on megaodav ja megaäge, sinna poodi lihtsalt võikski jääda. Ostsime endale kaustikuid ja muid asju, et oma koduseidtõid teha. 
Mis siis veel... Eriti midagi erilist vist polegi. Sellega olen ka ära harjunud et kõik koguaeg vaatavad meid ja kui poodides käime siis Eva käest kohe küsitakse, et kas me oleme need, kes siia tulema pidid, kauaks jääme jnejne. Koolis oli ka üpris naljakas olukord kui koridori peal seisime ja siis trepipeal olid teised õpilased vaatasid suud ammuli meiepoole ise samalajal trepist ülesseminnes, nii et kena ummik sinna tekkis ja kõik üksteiste taha koperdasid. 
Hommikul magasin kenasti sisse ka ärkasin 15 enne kooli ja siis oli kibekiire tegutsemine et valmis saaks asjadega. Ehk homme läheb paremini!
Allpool on minu kodust ka pilte ja vabandan oma segamini toa pärast, tegin hommikul pilte, kui kedagi kodus polnud! Olge tublid ja mina üritan ka siin olla!


see on nö kooli sisehoov, iseasi kuipalju seda sisehooviks nimetada saab


pilusilm, päikest paistis natukene palju 

lõunasöök koolis (ise peab kaasa tegema)


minu kodu õuest



elutuba ja köök

minu uks on paremalt kohe see lahtine, vannitoa vastas otse
esik
kui Hanna juures külas käisin

No comments:

Post a Comment