17 July 2013

The wrong direction

Kuna eilsel pildistamisel oli kaks rõivakomplekti, siis täna saate tutvuda teisega. Pildistajaks oli ikkagi minu enda õde, kelle tegemisi saate jälgida SIIT
Ühtlasi see sama valge kleit on ise enda õmmeldud ja üks viimaseaja paremaid saavutusi. Või noh, kuidas õelda, kõige paremini välja kukkunud. Seljatagune on veel omakorda huvitav aga see kahjuks pildipeale ei jäänud. Ja teiseks saate tutvuda minu/meie uue koeraga. Kohe kohe viiekuuseks saav alaska malamuut, kes kannab nime Berta!
Nüüd kerige alla ja nautige pilte, kusjuures... kui ma nüüd neid vaatan siis need pildid kus Bertaga olen, esimese asjana meenub mulle punamütsike- mets, hunt ja tütarlaps!

Enda elust enesest niipalju, et tuleb jällegi töine nädalalõpp. Neljapäevast kuni pühapäevani tööl aga õnneks lubati mulle lühemaid vahetusi, iseasi kuidas see jääb kas saa enne keskööd koju või mitte! Ära kurnab nii kui nii iga asi ja vahel isegi tunnen kuidas väärtuslik aeg nii raisku kuidagi läheb seal nelja seina vahel aga raha on tarvis ja tööd tuleb teha.






2 comments:

  1. Äratundmisrõõm on suur, kui näed mõnel blogijal sama tõugu koera kui endal.

    Väga ilusad pildid! :)

    ReplyDelete