27 January 2013

Õhtusöök / Andorra / Sünnipäevad

Reede, 25 jaanuar- oli minu jaoks üks suur esimene õhtusöök oma kodus. Tavaliselt oleme sellist sorti õhtusööke vanaema juures söömas käinud. Seekord oli meid aga rohkem, kui tavaliselt- kohal olid ka vanemate lähedased sõbrad.

Midagi erilist me ei söönudki. Lihtsad bikinid- ehk küpsetatud võileib mille sees on tavaliselt juust ja liha. Aga lisatakse veel ka veel sibulat, tomatit jne. Ehk siis tegelikult see sama soe võileib mida eestlased võileiva grilli sees küpstavad.

Mul oli tohutult lõbus kogu õhtu vältel, isegi nii et magama jõudsin alles kella ühe ajal, seega õhtusöök venis kolme ja poole tunni pikkuseks! Ennem õhtusööki käisin ka Eva ja Hannal külas, kus Hanna õpetas Evale pannkooke tegema ja vahepeal skypesin emaga ka!


Minu aknast vaade paremale...
... ja vaade vasakule
vasakpoolne pilt koos Dianaga-pole siiamaani aru saand kas ta on onu laps või tädi laps :D
kõik see pere, peaaegu. Anna tegi pilti ja Facu oli kuskile kadunud

Laupäev, 26 jaanuar- Tegime sõiduotsa Andorrasse koos Eva perega, nagu ammu plaanitud oli. Andorra oli ise väga super ja kuna seal käibemaksu pole siis oli ka kõik odavam kui muidu. Aga natukene pettunud olen selle üle, et kui öeldakse kindel kellaaeg, millal minema hakkame, siis võiks ise sellest kinni ka pidada. Nimelt kõik kolm korda kui me oleme Eva perega kuskile läinud, siis alati oleme sõitma hakanud kaks tundi hiljem kokkulepitud kellaajast… Natuke pahaseks ajab küll, kui hommikul nädalavahetusel end voodist lahti ajad, sätid korda jne liigud siis teise perre, lootes et nüüd kohe hakkame minema, siis aga passid kaks tundi kohapeal ja ei tee mitte midagi. Aga see selleks…
Ise sain Andorras paari ehte, kleidi ja dressipükste võrra rikkamaks. Shoppamise jaoks oli üks pikk tänav ja enamus inimesed mööda seda liikusidki. Kella kolme ajal, kui meie sinna jõudsime oli seal väga vähe rahvast aga õhtul viie-kuue ajal inimesed järsku ilmusid kuskilt välja! Neid oli lihtsalt ühe hetkega nii palju! Ja need mäed mis seal olid, olid nii suured, et sellist asja ei saagi tegelt kirjeldada…


Koju jõudsime kella poole kümne ajal, ja niisama passimist ei olnud. Natukene sättisin end ja siis oli kohe minek Jenni sünnipäeva tähistama. Käisime seal samas kunagi mainitud ’hoiupõrsa’ linnas ühes baaris söömas ja hiljem läksime teise baari. Vahepeal sõitsime edasi tagasi ja otsisime Celia telefoni, mille ta suutis ära kaotada. Asjatult. Eile me seda ei leidnud aga täna anti talle teada, et see oli ülesse leitud. 
Kuna Marial oli plaanitud tegelikult teisele sünnipäevale minek veel, siis otsustasime lõpuks, et lähme kõik Xavi (Maria klassivenna) sünnipäevale.. aga sellest eriti midagi välja ei tulnud, sest sealne pidu oli sõna otseses mõttes mage. Hoopis jutustasime teistega paar tundi ja siis otsustasime koju ära tulla, sest kõigil hakkas külm. Koju jõudsime kella kolme ajal. Pilte mul Jenni sünnipäevast ei ole aga ehk mingi muu aeg saan need endale ka!









Pühapäeva olen poolenisti maha maganud ja tegelenud kodutöödega...
Visake siia ka pilk peale: http://dakirr.blogspot.com.es/2013/01/intervjuu-hedi-kereme.html

1 comment: