19 February 2015

UUS BLOGI KUJUNDUS | IDEED | BOX PLEATED MIDI SKIRT

Üks hommik ärkasin ja mõtlesin, et tahaks muutust. Muutust blogisse. Kuna ma olen siin netimaastikul natuke rohkem tagasi kui varem, siis vana kujundus või disain oli kuidagi ära väsitanud. Vaatasin ja värskendasin lehte pidevalt. Olin rahul aga samas ka mitte nii rahul. Otsustasin kõik oma oskused tööle panna ja muuta ja värskenda ja taaskasvada. Loodan, et ka Teile meeldib ja on silmale hea vaadata ja samas ikkagi mõnus lugeda. Eks kindlasti vajab ümber harjumist aga soovin, et muutus oleks ikkagi paremuse poole. Ja kommentaaride lahter ootab ka alati Teie poolt täitmist, nii ideede kui näpunäidete ja soovide ning ootuste poolest!

Kuna mõttetööd saan siin palju teha ja arvutis erinevatel lehtedel ringi surfata siis pähe on kogunenud palju loomingulisi ideid. Üks asjadest, millele kodus tahaks kohe käed külge panna oleks õmblemine! Ideid on omajagu kogunenud ja mõtlesin ka siin neid natukene kirja panna ja jagada. Isendale unistamiseks ja motiveerimiseks.
Ühe enam on silma jäänud mulle midi seelikud. Oma olemuselt meenutavad nad mulle sellist 50ndate hõngu. Kus naised olid oi kui kaunilt naiselikud. Mitte, et asjatundja oleks aga oi kui palju vanu moe ja õmblusajakirju on lapatud.



Kujutan ette kui mõnus oleks suvel seda kanda. Mõne lihtsama topi või t-särgiga. Vajadusel juurde ehk ainult mõni käe või kaelaehe. Ei suuda isegi valida kas materjal võiks olla õhuline või paksem. Pliseeritud või ilma. Värvidest tahaks ju kohe kindlasti midagi klassikalist aga samas võiks ju ka midagi sellist WOW erksat olla! Mida enam pilte vaatan, seda enam käed sügelema hakkavad. Hihi-elevil, et saaks juba jalad kangapoodi seada ja kuldsed käed taas tööle panna!



No comments:

Post a Comment